Gevlochten grote Runderslokdarm 30cm

14.95

Grote gevlochten Runderslokdarm 30cm

Onze gevlochten runderslokdarm is uniek in Nederland, wij laten ze zelf produceren. Ze zijn van geweldige kwaliteit. Omdat ze gevlochten zijn doen honden hier langer mee dan een normale slokdarm. Ze zijn verkrijgbaar in één formaat en worden per stuk verkocht.

Ze zijn +/- 30cm lang en tussen de 60 tot 90 gram per stuk, de dikte wisselt van 3,5 tot 8cm dik. Let erop dat de lengte leidend is, niet het gewicht. Omdat het een natuurproduct is kan er altijd wat verschil zitten in de dikt en gewicht.

De gevlochten runderslokdarm is een lange en middelharde kauwsnack waar honden. Het is hard en wordt zachter door te kauwen, maar het is niet zo taai als bijvoorbeeld gevlochten bullepees. Runderslokdarm is geschikt voor alle honden en het is ideaal tegen tandplak!

Ze bevatten geen toevoegingen, chemicaliën of schimmelwerende toevoegingen. 100% natuurlijk & gezond! Onze snacks worden op lage temperatuur gedroogd, hierdoor blijven alle vitaminen bewaard. Het is een gezonde hondenkluif.

Het is hypoallergeen en geschikt voor elke hond, ook met honden die allergieën hebben (tenzij voor rund). Het bevat geen toevoegingen. Geschikt bij een eliminatiedieet. Geschikt voor puppy’s. Bestaat uit 100% rund uit de EU.

✔ Op natuurlijke wijze & op lage temperatuur gedroogd zodat voedingsstoffen optimaal bewaard blijven
✔ Inhoud: 1 stuk
✔ Een harde kauwsnack, wordt zachter door kauwen
✔ Goed tegen tandplak & tandsteen
✔ Bevat géén toevoegingen
✔ Snack bestaat uit één eiwitbron
✔ 100% rund/stier
✔ Herkomst: Europa
✔ Opzoek naar meer snacks die ook voor puppy’s geschikt zijn?
✔ Bekijk meer hondensnacks van Rund

De verzendkosten zijn €5,95 euro (NL). Wij versturen snel: binnen 1-2 werkdagen via PostNL. Wij versturen ook naar België en andere Europese landen.

Bestel hier Gevlochten Runderslokdarm ↓

Op voorraad

Beschrijving

Grote gevlochten Runderslokdarm 30cm

Onze gevlochten runderslokdarm is uniek in Nederland, wij laten ze zelf produceren. Ze zijn van geweldige kwaliteit. Omdat ze gevlochten zijn doen honden hier langer mee dan een normale slokdarm. Ze zijn verkrijgbaar in één formaat en worden per stuk verkocht. Ze zijn +/- 30cm lang en tussen de 60 tot 90 gram per stuk, de dikte wisselt van 3,5 tot 8cm dik. Let erop dat de lengte leidend is, niet het gewicht. Omdat het een natuurproduct is kan er altijd wat verschil zitten in de dikte en gewicht. 

Scrol naar beneden voor alle informatie!

Gevlochten runderslokdarm voor de hond

De gevlochten runderslokdarm is een lange en middelharde kauwsnack waar honden. Het is hard en wordt zachter door te kauwen, maar het is niet zo taai als bijvoorbeeld gevlochten bullepees. Runderslokdarm is geschikt voor alle honden en het is ideaal tegen tandplak! Herkomst Europa. Onze gevlochten runderslokdarm bevatten geen toevoegingen, chemicaliën of schimmelwerende toevoegingen. 100% natuurlijk & gezond! Ze zijn op lage temperatuur gedroogd, hierdoor blijven alle vitaminen bewaard. Het is een gezonde hondenkluif.

Gevlochten runderslokdarm werkt als een natuurlijke tandenborstel waardoor de tanden en het tandvlees van de hond gezond blijven. Het kauwen op de runderslokdarm zorgt voor het versterken van de kauwspieren, verwijdert tandplak en zorgt voor de aanmaak van endorfine. 

Gevlochten runderslokdarm voor de hond

Wij zijn kieskeurig en zorgen ervoor dat we hondensnacks zorgvuldig uitkiezen. Hierdoor  weet je zeker dat jouw hond gezonde, natuurlijke snacks eet zonder conserveermiddelen, geur-, kleur- of smaakstoffen. Alle snacks zijn vrij van gluten en granen. Omdat de snacks natuurlijk gedroogd worden, zijn ze lang houdbaar, tot één jaar na het drogen. Bewaar de hondensnacks altijd op een koele en donkere plek.

Omdat wij producten leveren van kwaliteit en deze producten geen conserveringsmiddelen, gif, pesticides of andere toevoegingen bevatten die slecht zijn voor de gezondheid, kan het zijn dat je soms een spekkevertje tegen komt in een gedroogde snack. Spekkevertjes zijn onschadelijke kevertjes (vol met eiwit) die voor honden helemaal niet ongezond zijn. Het kan geen kwaad als een hond deze kevertjes opeet. Ze komen tevoorschijn wanneer de temperatuur hoger wordt.

Voor verzending controleren wij onze producten zorgvuldig, maar toch kan het voorkomen dat je zo’n kevertje tegenkomt. Bewaar de snacks als je ze krijgt dan zo koel mogelijk (het liefst niet warmer dan 19 graden), dan heb je hier het minst kans op. Vind je toch een kevertje? Leg het product dan 48 uur in de vriezer, dan heb je geen last meer van de spekkevertjes. Wij verkopen liever 100% natuurlijke producten, en geven hier wat meer uitleg over, dan dat wij producten verkopen die wél chemisch behandeld zijn.

Bestel gevlochten runderslokdarm voor jouw hond!

Bij de webshop van Dierenoppas Amersfoort staan we voor kwaliteit, niet voor niets hebben wij veel terugkerende klanten die onze gevlochten runderslokdarm bestellen. Wist dat we nog veel meer Rund snacks hebben? Wanneer je bij ons rundersnacks bestelt, profiteer je van de volgende voordelen:

  • Bekijk onze reviews, ervaringen en beoordelingen op Trustpilot en Google
  •  Uniek assortiment met hondenproducten
  • Wij doen er alles aan om je bestelling snel te versturen
  • Alle bestellingen worden zorgvuldig ingepakt
  • Je kunt ons altijd mailen, zelfs in het weekend
  • Ben je niet tevreden? Laat het weten. Dan zoeken we een passende oplossing
  • Veilig betalen met iDeal of Paypal

Bekijk ook de Facebookpagina en de Instagram van Dierenoppas Amersfoort!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Gevlochten grote Runderslokdarm 30cm” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *